Ficheiro:Op de Thomsonkade te Rotterdam is men begonnen met de inscheping van 61 koeien a, Bestanddeelnr 905-2943.jpg

O conteúdo da página não é suportado noutras línguas.
Origem: Wikipédia, a enciclopédia livre.

Imagem numa resolução maior(4 042 × 3 304 píxeis, tamanho: 2,13 MB, tipo MIME: image/jpeg)

Descrição do ficheiro

Descrição
Nederlands: Collectie / Archief : Fotocollectie Anefo

Reportage / Serie : [ onbekend ]
Beschrijving : Op de Thomsonkade te Rotterdam is men begonnen met de inscheping van 61 koeien aan boord van de MS "Alioth", die vertrekt met aan boord 50 gezinnen (325 personen) die een kolonie gaan stichten in Brazilië.
Datum : 5 september 1952
Locatie : Rotterdam, Zuid-Holland
Trefwoorden : boeren, dieren, emigratie, schepen, veeteelt
Fotograaf : Consenheim, Wim / Anefo
Auteursrechthebbende : Nationaal Archief
Materiaalsoort : Negatief (zwart/wit)
Nummer archiefinventaris : bekijk toegang 2.24.01.04
Bestanddeelnummer : 905-2943

Reacties Geplaatst door lucas salomons op 26 november 2011 - 21:46.

Lucas. Ik heb een vraag of er ook nog een vidio is toen wij vertrokken uit nederland met de boot MS Alioth. De coloni Castrolanda be staat volgen de week 60 jaar. We zoudengraag gegevens willen ontvangen wat U nog in bezit hebt om ons deze gegevens bekent kunt maken. Op www. gaheta.nl / colectie/ afbeelding met meer fotos enz.Ik ben nu 75 jaar, ben als jongen vertrokken uit Nederland toen ik 16 Jaar was. Onze ouders hebben het heel moeilijk gehad in het begin, voor al de taal was een probleem maarook om een boederij op te zetten, dat ging financeel ook heel moeilijk, maar de regering heeft ons daar nog bij geholpen om het financeel gedeel te wat uit te stellen om de afbetaling wat gemakkeluk te maken. Het was om vee bedrijfen op te zetten, en dat geeft ook tegen slagen, zo als vee ziekten die in Nederland niet voor kwamen, en hetinlands vee geen last van heeft. Maar nu gaat het goed, we hadden niet gedacht dat wij als jongeren zo goed zouden hebben. Nu de Groeten Lucas Salomons....
Data
Origem http://proxy.handle.net/10648/a8ff36c8-d0b4-102d-bcf8-003048976d84
Autor Wim Consenheim / Anefo

Licenciamento

Creative Commons CC-Zero A utilização deste ficheiro é regulada nos termos Creative Commons - CC0 1.0 Dedicação Universal ao Domínio Público.
A pessoa que associou uma obra a este documento dedicou-a ao domínio público, renunciando a todos os seus direitos sobre a obra em todo o mundo ao abrigo da legislação de direitos de autor, incluindo a todos os direitos legais conexos, na medida permitida por lei. Pode copiar, modificar, distribuir e executar a obra, até com fins comerciais, sem pedir autorização.

Legendas

Adicione uma explicação de uma linha do que este ficheiro representa

Elementos retratados neste ficheiro

retrata

image/jpeg

Histórico do ficheiro

Clique uma data e hora para ver o ficheiro tal como ele se encontrava nessa altura.

Data e horaMiniaturaDimensõesUtilizadorComentário
atual07h01min de 6 de fevereiro de 2018Miniatura da versão das 07h01min de 6 de fevereiro de 20184 042 × 3 304 (2,13 MB)Mr.Nostalgic== {{int:filedesc}} == {{Information |Description={{nl|1= Collectie / Archief : Fotocollectie Anefo<br /> Reportage / Serie : [ onbekend ]<br /> Beschrijving : Op de Thomsonkade te Rotterdam is men begonnen met de inscheping van 61 koeien aan boord van...

As seguintes 2 páginas usam este ficheiro:

Utilização global do ficheiro

As seguintes wikis usam este ficheiro:

Metadados